Harmónia Helyreállítása Testben és Lélekben – alternatív terápiákkal

 

"Az egész-ség, ahogy a szó üzeni, azt jelenti, hogy "egész" vagy, teljes. Önmagaddal és a világgal egységben élsz. Harmóniában van a tested a lelkeddel, lelked a szellemeddel. Gondolataid és érzéseid segítik a szerveid és sejtjeid működését. Egész lényed harmóniában, vagyis szeretetben él a többi emberrel és az egész természettel. Alapvető létélményed ilyenkor a boldogság."  

Müller Péter

 

Az ember egy hármas lény, test-lélek-szellem hármassága. Amíg egész-ségesek vagyunk, mindez a hármas egység csodálatos harmóniában működik. Amint azonban ez az egyensúly megbomlik gondolati-érzelmi szinten, ezt az amint fenn, úgy lenn alapelv alapján a test óhatatlanul leköveti, és fizikai tünet formájában megjeleníti.


Mikor és kinek ajánlott a kezelés?

• ha fáradtnak, kimerültnek érzed magad és több energiára vágysz
• ha konkrét fájdalmaid vannak, amiknek szeretnéd megérteni a lelki okát
• ha lelki, érzelmi problémákkal nézel szembe, és szeretnéd ezeket feldolgozni
• ha ideges, szorongó, feszült vagy, és nyugalomra vágysz

A kezelések során személyre szabottan különböző alternatív technikákat alkalmazok (Szellemterápia, Pszí operáció, Reiki, Csakraterápia, Kristályterápia, Angyalok), ill. minden esetben személyre szabott, a hétköznapokba könnyen beépíthető életmódbeli tanácsokat is megbeszélünk, melyek tovább segítik a harmónia helyreállítását.

Ha szeretnél tenni Magadért, szeretettel várlak!

Éva

Tel: 70/ 410-411-3
 

 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®