Spirituális Esküvő

Csodálatos dolog, amikor két szerelmes ember úgy érzi, együtt kívánják élni tovább az életüket.  Mennyezőt kívánnak tartani, ahogyan régen hívtuk az esküvőt, hiszen ebben a szóban még benne van az a tudás, hogy a szerelmek a mennyben köttetnek.

A Pár akár polgári vagy templomi házasságkötés után is dönthet úgy, hogy él a Spirituális esküvő lehetőségével. Illetve házassági évfordulójuk alkalmából is megajándékozhatják egymást azzal a csodával, hogy megerősítik összetartozásukat, megújítják korábban tett fogadalmukat.

Egy csodálatos, tradícionális szertartás keretében a házasulandók nem egymásnak, hanem - párjuk jelenlétében - SAJÁT MAGUKNAK tesznek fogadalmat arra, hogy addig maradnak a párjukkal, amíg szeretik, és képesek neki boldogságot és örömet adni.

Ezáltal nem tesznek egymásra „Holtomiglan-holtodiglan” tartó kötést, hanem továbbra is a tiszta szeretet rezgését közvetítik egymás felé, és mindketten megőrzik teljes emberi szabadságukat.

A szertartás végén a Pár tanúsítványt kap a házasságkötésről.

A saját esküvőmön a másik oldalról - menyasszonyként - is lehetőségem nyílt megtapasztalni ezt a csodát. 

  Ha úgy érzitek, ilyen szertartás keretében szeretnétek megkoronázni kapcsolatotokat,                         várom jelentkezéseteket!

Szeretettel! Éva

 
 
 
 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®