Egyetemes Reiki

"Az érintésben hihetetlen erő lakozik. 
Összeolvasztja az embereket,
ledönti a köztük lévő falakat jobban, 
mint bármi más,
és mindannyian reagálunk rá.
Az érintésben energia van, csodát tévő energia."
                                                                               
                                                                      Adam J. Jackson 

 

A reiki egy csodálatos módszer, mellyel könnyedén tudunk saját és mások testi és lelki problémáin segíteni. Egyben sokkal több is ennél, egyfajta életszemlélet, mely életünk minden területére kihat.

Épp ebben rejlik nemes egyszerűsége. Nem kell hozzá más, csak a két kezed, az meg mindig kéznél van.

Minden világvallás ismeri ezt az energiát, melyet isteni életenergiaként, egyszerűbben a szeretet energiájaként is fordíthatnánk. (pl. Kína – chi, India – prána, régi magyarok - életerő stb.)

Ami engem illet, a legelső beavatásomat nem egyetemes reiki ágban kaptam, aztán megismerkedtem ezzel az irányzattal, mely Villás Béla nevéhez fűződik, és nagyon megtetszett a gyakorlatiassága, az, ahogyan egyszerű, kézenfekvő módszereivel a mindennapjaimba könnyedén be tudom iktatni, míg ezt korábban nem tettem. Azóta is minden nap alkalmazom, ill. kis csoportokban és egyénileg tanítom Dunakeszi – Budapest – Vác vonzáskörzetében, ill. igény esetén Debrecenben.

Miben tud Neked segíteni:

  • Kisebb fájdalmak (pl. fejfájás, köhögés) a reiki segítségével könnyen elmulaszthatóak
  • Fáradtságnál, ha levert, vagy rosszkedvű vagy, könnyedén fel tudod tölteni magad energiával, hogy hatékonyabban tudd végezni napi teendőidet otthon vagy a munkahelyeden.
  • Testi tüneteknél azáltal segít, hogy felerősíti a szervezet öngyógyító folyamatait, így a reiki rendszeres használatával a tünetek fokozatosan enyhülnek, el is tűnhetnek
  • Lelki problémáknál segít felülemelkedni a problémákon, így magasabb szemszögből nézve bármely negatív élethelyzetre hatékonyabban tudsz megoldást találni. Oldja a félelmeket, szorongást, depressziót stb.

 

Vedd kezedbe a sorsodat és tégy a saját és a családod egészségéért! 

Ha úgy érzed, dolgunk van egymással, szeretettel várlak!

Éva

 
 

 

 
 
 
 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®